Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Η LG συμμετείχε στη Hospitality Expo Cyprus παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις

Η LG Electronics Hellas (LG) και η εταιρεία Profelco, επίσημος συνεργάτης του τμήματος LG Business Solutions, συμμετείχαν από κοινού στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 25 – 27 Ιανουαρίου 2020.

Η πρώτη διεθνής έκθεση για ξενοδοχεία & τουριστικά καταλύματα στην Κύπρο αποτελεί μια premium έκθεση για τη φιλοξενία και τον τουριστικό κλάδο και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Η LG ως αρωγός του τουριστικού κλάδου και στην Κύπρο, συμμετείχε με κοινό περίπτερο (φωτογραφία) με τον συνεργάτη της Profelco και παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων, όπως τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας σε OLED και Pro:Centric Direct ξενοδοχειακές τηλεοράσεις για in-room digital concierge υπηρεσίες, τεχνολογικά προηγμένες και εκλεπτυσμένης αισθητικής λύσεις Digital Signage, καθώς και φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές λύσεις ψύξης – θέρμανσης Multi V IV και Therma V που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους.

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας.

Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media