Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

LG Smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις επέλεξε το Poseidonion Grand Hotel

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το εντυπωσιακό 5άστερο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel (φωτογραφίες), για την προμήθεια και εγκατάσταση LG Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων.

Το Poseidonion Grand Hotel είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο, ορόσημο των Σπετσών εδώ και έναν αιώνα με την ιδιαίτερη του αρχιτεκτονική, που προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία & πολυτελή διαμονή με μοντέρνες παροχές, όπως οι Smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το τμήμα LG Business Solutions εξόπλισε τα δωμάτια φιλοξενίας με συνολικά 56 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG της σειράς US662H 43 ιντσών και 50 ιντσών και της σειράς LT661H 32 ιντσών, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα με UHD ανάλυση 3,840×2,160, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και πλήθος μοναδικών εξατομικευμένων χαρακτηριστικών.

Κάποια από αυτά είναι το Bluetooth Sound Sync για να απολαμβάνει ο επισκέπτης πιο πλούσιο ήχο από την τηλεόραση κάνοντας αναπαραγωγή από το κινητό του και η λειτουργία Screen Share για την εμφάνιση περιεχομένου από την οθόνη smartphone στην τηλεόραση.

Ακόμη, η εφαρμογή Quick menu δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν περιεχόμενο στην τηλεόραση χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή Server.

Μπορούν έτσι να προβάλουν το όνομα και το λογότυπο του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με ένα Hotel Directory, αλλά και να αντιστοιχίσουν συντομεύσεις (buttons) με ορισμένες λειτουργίες όπως συντομεύσεις ιστοσελίδων & Smart apps, τη λίστα καναλιών, την αφύπνιση, τη γλώσσα των προγραμμάτων, τους υπότιτλους, τη λίστα εισόδων, τη συσκευή USB, την ώρα αυτόματης απενεργοποίησης κ.ά.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά:

«Είναι τιμή μας που το Poseidonion Grand Hotel εμπιστεύθηκε την εταιρεία μας και επέλεξε το τμήμα Business Solution ως Technology Partner. Έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, την υψηλή αξιοπιστία των LG επαγγελματικών προϊόντων καθώς και πολύχρονη εμπειρία στον τουριστικό κλάδο μέσα από την πληθώρα έργων με διακεκριμένα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, μπορέσαμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες του ξενοδοχείου και να σχεδιάσουμε επαγγελματικές λύσεις που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη».

Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου, General Manager του Poseidonion Grand Hotel, δήλωσε σχετικά:

«Οι υψηλές υπηρεσίες και παροχές του ξενοδοχείου μας συμπληρώνονται άψογα με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων στο Poseidonion Grand Hotel από την LG Electronics αποδεικνύεται η ιδανική επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και μία ευχάριστη διαμονή που δίνει την αίσθηση της άνεσης του σπιτιού του στον επισκέπτη».