Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

LG: Πρωτοποριακές Β2Β λύσεις τεχνολογίας με εφαρμογές σε όλους τους τομείς

H LG Electronics (LG) παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις information display στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2022 στη Βαρκελώνη, από τις 10 έως τις 13 Μαΐου και οι προσδοκίες αυξήθηκαν μετά τη διετή παύση της.

Στη φετινή ISE, η LG έρχεται με το θέμα Move Daily Life Forward, το οποίο βασίζεται στο slogan της εταιρείας Innovation for a Better Life.

Από τις Transparent OLED Signage, τις Micro LED καθώς και πλήρεις σειρές προϊόντων LED signage, η LG παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες επιχειρηματικές της προτάσεις που συνδυάζουν digital signage λύσεις με χρήσιμα εργαλεία εφαρμογών για να αναβαθμίσουν την επικοινωνία μετά την πανδημία και να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή χωρίς περιορισμούς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην ISE 2022, η LG παρουσιάζει επίσης λύσεις cloud ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένους κλάδους.

Για παράδειγμα, το Pro:Centric Cloud έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση φιλοξενίας χρησιμοποιώντας το Pro:Centric, το ευέλικτο και διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της LG για φιλοξενία, επεκτείνοντάς το σε πολλαπλές ιδιοκτησίες μέσω αρχιτεκτονικής που βασίζεται στο cloud.

Πλέον, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και να διατηρούν συνεπή απεικόνιση  σε πολλά υποκαταστήματα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Post Tags
Share Post