Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η LG θα παρουσιάσει το ξενοδοχείο του Αύριο στην XENIA 2017

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία της LG Electronics (LG) και του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή Xenia (25 – 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo).

Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως In-room λύσεις Digital concierge, επαγγελματικού κλιματισμού και λύσεων Digital Signage θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ειδικά διαμορφωμένο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ (περίπτερο Β01, Hall 2, ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:30), επίσημου συνεργάτη της LG από το 2002, ο επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας σε OLED Ηοtel Information Display με μοναδικές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις & Digital Signage προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερης αισθητικής, για τον κεντρικό κλιματισμό με λύσεις VRF, αλλά και διαιρούμενου τύπου θέρμανση & παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας και mini-bar.

Επίσης, η LG θα είναι Χρυσός Χορηγός του Smart Hotel Room, ενός πρωτοποριακού concept room υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονου design που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης. Σε αυτό το ολοκληρωμένο και λειτουργικό δωμάτιο – σουίτα θα ενσωματωθούν όλες οι ολοκληρωμένες λύσεις του αύριο της LG με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες -από τον κλιματισμό και την ψύξη μέχρι τις OLED ξενοδοχειακές Information Display λύσεις- καθώς και αυτοματισμοί που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της άνεσης των επισκεπτών, καθώς και τη διευκόλυνση της λειτουργίας και της διαχείρισης για τους ξενοδόχους.

Τέλος, οι digital signage λύσεις της LG θα είναι τοποθετημένες σε όλο το χώρο της Xenia και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των Ultra Stretch 86’’, Large Scale 84’’ και Standard 47’’ Digital Signage οθονών, καθώς και των 47’’ video wall τοποθετημένων σε διάταξη 2×2 και 4×4.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με τη συμμετοχή μας σε μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στοχεύουμε να αναδείξουμε στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η LG και το τμήμα LG Business Solutions».

Post Tags
Share Post