Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Η LG παρέχει την εφαρμογή NETFLIX και στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Netflix, παρέχοντας την κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία streaming σε τηλεοράσεις LG Smart Hotel που είναι συμβατές με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct.

Μέσω της προηγμένης λύσης της LG, οι ξενοδόχοι θα είναι σε θέση να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο Netflix στα δωμάτια, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν εύκολα και με ασφάλεια το αγαπημένο τους περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ της LG και του Netflix, περισσότερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο θα μπορούν πλέον να προσφέρουν την παγκοσμίως δημοφιλή over-the-top (OTT) υπηρεσία streaming σε ξενοδοχειακές LG τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5.

Επιπλέον, για τη διασφάλιση της άψογης λειτουργίας της εφαρμογής Netflix στο ευέλικτο σύστημά της, η LG έχει αναπτύξει μια βελτιωμένη διαδικασία εγκατάστασης που καθιστά ταχύτερη και ευκολότερη τη συνεργασία μεταξύ των ξενοδοχείων και των system integrators.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5 δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται την υπηρεσία με άνεση, με τις ενημερώσεις στην εφαρμογή Netflix να εγκαθίστανται αυτόματα μόλις κυκλοφορήσουν, εξαλείφοντας προβλήματα συμβατότητας που οφείλονται στην έλλειψη ενημερώσεων.

Η απλή διαχείριση επεκτείνεται και στους επισκέπτες, οι οποίοι πρέπει να συνδεθούν στον ιδιωτικό τους λογαριασμό Netflix μία φορά και να παραμείνουν συνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαμονής τους, καθώς όταν γίνεται check out το σύστημα διαγράφει αυτόματα τα στοιχεία τους, για την προστασία θεμάτων απορρήτου και ασφάλειας.

Η απόλυτη λύση ψυχαγωγίας στον τομέα της φιλοξενίας, η ξενοδοχειακή LG τηλεόραση με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5 φέρνει προστιθέμενη αξία στα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες τους, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες με premium ψυχαγωγία στο δωμάτιο και προσαρμοσμένες διαδραστικές υπηρεσίες, με εξαιρετικά εύκολη διαχείριση συστήματος και απαράμιλλη αξιοπιστία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media