Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

LG Business Solutions: Τρία βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2022

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ξεχώρισε για μία ακόμη φορά στα φετινά Greek Hospitality Awards, που επέστρεψαν με μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, αποσπώντας Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Hotel Sustainable Solutions Provider» και Silver βραβεία στις κατηγορίες «Best Hotel Supplier» και «Best Hotel Entertainment & Technology Supplier».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα, κατέκτησε το Gold Award στην κατηγορία Best Hotel Sustainable Solutions Provider, για τις εγκαταστάσεις προηγμένων Air Solutions στο ξενοδοχείο NOŪS Santorini.

Το τμήμα LG Business Solutions συνεργάστηκε με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο, παρέχοντας περισσότερα από 550 προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού, όπως ΜULTI V εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες, Hydrokits για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, συστήματα Heat Recovery και συστήματα αερισμού και εξαερισμού ERV.

Όλες οι προηγμένες επαγγελματικές λύσεις LG εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας αλλά και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες του απολαμβάνουν ιδανική θερμοκρασία και εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.

Ακόμη, η LG Business Solutions βραβεύτηκε με το Silver Award στην κατηγορία Best Hotel Supplier, για την παροχή ευρείας γκάμας καινοτόμων επαγγελματικών λύσεων για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

Τέλος, κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία Best Hotel Entertainment & Technology Supplier, για την εγκατάσταση 700 και πλέον ξενοδοχειακών τηλεοράσεων στο Creta Maris Beach Resort στην Κρήτη, μαζί με κεντρικό διαχειριστικό σύστημα  Pro Centric Infotainment, που παρέχει εξατομικευμένο περιεχόμενο σε κάθε επισκέπτη αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης στο Netflix.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και παρέλαβε τα τρία βραβεία η ομάδα του τμήματος Β2Β Hotel vertical της LG Business Solutions: Β. Καραδήμου, Δ. Σιλβέστρος, Χ. Μουργκογίαννης και Χ. Πυρράκης.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε για τη βράβευση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις διακρίσεις αυτές, καθώς μέσα από αυτά τα βραβεία αναγνωρίζεται η αδιάκοπη προσπάθεια και η δουλειά που καταβάλλουμε ώστε με τις καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις, που προσφέρουμε στον κλάδο του Τουρισμού, να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικά τεχνολογικά προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες, καθώς είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, για να εξυπηρετήσουμε κάθε επαγγελματική τους ανάγκη».

Post Tags
Share Post