Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Η LG Business Solutions Τech Partner της 32ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ

Η LG Business Solutions συμμετείχε και φέτος ως Technology Partner στην 32η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η συνεργασία μεταξύ της LG και του ΣΕΤΕ συνεχίζει να αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή κορυφαίων λύσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, η LG προσέφερε και φέτος προηγμένες λύσεις οθόνης, οι οποίες προέβαλαν με ευκρίνεια τα μηνύματα των ομιλητών και λειτούργησαν ως πηγή έμπνευσης για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η LG έδωσε ζωή στην εκδήλωση με το εντυπωσιακό LED Video wall, το οποίο βελτίωσε την οπτική εμπειρία των παρευρισκόμενων.

Το ειδικά διαμορφωμένο LED Video wall προσέφερε ζωντανά χρώματα και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, λειτουργώντας ως σημείο αναφοράς και παρέχοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με άνεση την εκδήλωση.

Ενισχύοντας τη σημασία της διοργάνωσης, η LG παρείχε επίσης μια εκτεταμένη σειρά από οθόνες κορυφαίας τεχνολογίας σε όλο το χώρο της εκδήλωσης.

«Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε και φέτος ως Technology Partner στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ. Αυτή η συνάντηση έχει τεράστια σημασία για τον τομέα του τουρισμού, καθώς αποτελεί το κορυφαίο θεσμικό γεγονός της χρονιάς. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πελάτες και συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε αλληλεπίδραση δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία. Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του τουρισμού, είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να συμβάλουμε στη συνεχή ανάπτυξή του», δήλωσε ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas.

Post Tags
Share Post