Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

To τμήμα LG Business Solutions συμμετείχε στην Xenia 2022

Η LG Electronics Hellas (LG) και η Δρακουλάκης Α.Ε., επίσημος συνεργάτης του επαγγελματικού τμήματος LG Business Solutions, συμμετείχαν από κοινού στην έκθεση Xenia 2022, όπου οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες λύσεις της LG σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, προϊόντα Digital Signage, κεντρικό κλιματισμό καθώς και θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού με αντλίες θερμότητας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26 – 28 Νοεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

 

Συγκεκριμένα, στο κοινό περίπτερο (Hall 2, Περίπτερο D02, E01) LG BUSINESS SOLUTIONS | Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, η εταιρεία παρουσίασε το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με τεχνολογία  OLED και Nanocell καθώς και για τα οφέλη της infotainment πλατφόρμας Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud για μεγιστοποίηση της ξενοδοχειακής εμπειρίας.

Επίσης στη γκάμα προϊόντων παρουσιάστηκαν η νέα πρόταση οθόνης για Τηλεδιασκέψεις , One Quick Work signage, οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού, αντλίες θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού όπως οι LG Therma V, Hydro kit καθώς και η εντυπωσιακή οθόνη All In One 130” digital signage λύση.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και ευχόμαστε μια δημιουργική και ελπιδοφόρα νέα σεζόν για τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης. Με τη συμμετοχή μας στην κορυφαία έκθεση Xenia υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με στόχο να προσφέρουμε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις οι οποίες ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Το τμήμα LG Business Solutions έχει ως βασικό γνώμονα να αποκτήσουν οι επαγγελματίες όλα τα εφόδια, που θα τους δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα του τουρισμού».