Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

LG: 250 smart τηλεοράσεις στο 5άστερο Kresten Royal Euphoria Resort της Ρόδου

Από το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώθηκε η συνεργασία του με το 5άστερο Kresten Royal Euphoria Resort, που βρίσκεται στην Καλλιθέα της Ρόδου.

Το Kresten Royal Euphoria Resort αποφάσισε να αναβαθμίσει την εμπειρία των επισκεπτών του.

Για να το πετύχει αυτό, το resort είχε ως στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες ψυχαγωγίας εντός των δωματίων, βελτιώνοντας την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αναπτύσσοντας μια δυναμική συνεργασία, το Kresten Royal Euphoria Resort και το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ανέλαβαν την κοινή αποστολή να αναβαθμίσουν την εμπειρία των επισκεπτών με ένα μοναδικό επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εγκαταστάθηκαν 250 smart τηλεοράσεις LG US662H στα δωμάτια του resort.

Αυτές οι premium επαγγελματικές τηλεοράσεις έχουν σχεδιαστεί για ξενοδοχειακή χρήση, προσφέροντας ανώτερη ποιότητα εικόνας και κομψή αισθητική για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα πολυτελούς φιλοξενίας σε κάθε δωμάτιο.

Μοναδικά χαρακτηριστικά για μια ολοκληρωμένη, αναβαθμισμένη εμπειρία

Η σειρά LG US662H ενσωματώνει μοναδικές εξατομικευμένες λειτουργίες, όπως Bluetooth Sound Sync και Screen Share.

Το Bluetooth Sound Sync επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν πιο πλούσιο ήχο από την τηλεόραση κάνοντας αναπαραγωγή από το κινητό τους, ενώ το Screen Share επιτρέπει την εμφάνιση περιεχομένου από την οθόνη smartphone στην τηλεόραση.

Ακόμη, το αναβαθμισμένο Quick menu δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν περιεχόμενο στην τηλεόραση χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή Server.

Μπορούν έτσι να προβάλουν το όνομα και το λογότυπο του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με ένα Hotel Directory, αλλά και να αντιστοιχίσουν πλήκτρα με ορισμένες λειτουργίες όπως συντομεύσεις ιστοσελίδων & Smart apps, λίστα καναλιών, αφύπνιση, γλώσσα των προγραμμάτων, υπότιτλοι, συνδεδεμένη συσκευή USB, ώρα αυτόματης απενεργοποίησης κ.ά.

Η συνεργασία αυτή εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία της LG στον ξενοδοχειακό κλάδο και ακολουθεί την τάση των κορυφαίων τουριστικών μονάδων να επιλέγουν την LG Business Solutions για τις τεχνολογικές τους ανάγκες.

Για τους επισκέπτες του Kresten Royal Euphoria Resort, η διάθεση των πρωτοποριακών ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG σηματοδοτεί μια νέα εποχή πολυτέλειας και ευκολίας που θα βελτιώσει τη διαμονή τους σε αυτό το εντυπωσιακό resort.