Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Λευκωσία: Τα νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν το 2020

 

Νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν στη Λευκωσία το 2020.

 

MAP Hotel


Το MAP Hotel είναι το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Λευκωσίας, το οποίο δημιουργήθηκε στο χώρο όπου στεγαζόταν το Zoo club στην καρδιά της πρωτεύουσας (Στασίνου 15).

Πρόκειται για ένα smart design boutique hotel το οποίο αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες τον Ιανουάριο.

Θα διαθέτει 30 μοναδικά δωμάτια, καθώς επίσης spa, γυμναστήριο και roof bar.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μaralia Hotel

Ένα ακόμα καινούργιο boutique ξενοδοχείο πρόκειται να αποκτήσει από το Μάιο του 2020 η Λευκωσία. To Μaralia Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε οκταώροφο κτήριο στην οδό Ομήρου 5, μπροστά από το υπό διαμόρφωση πάρκο της πλατείας Ελευθερίας.

Το κτήριο, που ήταν κλειστό εδώ και χρόνια, πωλήθηκε σε λιβανέζικη επενδυτική εταιρεία και μετατρέπεται σε ένα boutique ξενοδοχείο δύο αστέρων με 40 δωμάτια, εστιατόριο στο roof garden, γυμναστήριο κ.ά.

 

Radisson Blu

Το Radisson Blu Hotel, Nicosia θα ανεγερθεί στη λεωφόρο Σαλαμίνος, πολύ κοντά στα ενετικά τείχη της πόλης.

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 180 δωμάτια και σουίτες, δύο εστιατόρια, bar, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας, συνεδριακό χώρο 500 τ.μ. κ.ά.

 

Wyndham Nicosia

Η Zeus International (Wyndham Grand Athens, Wyndham Poseidon Loutraki Resort, LAZART Hotel Thessaloniki κ.ά.), ετοιμάζει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Wyndham Nicosia, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στη Λευκωσία σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της Wyndham στην Κύπρο.

Το ξενοδοχείο, που είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας, εντός των Ενετικών Τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο και στην υπό ανάπλαση πλατεία Ελευθερίας, θα διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, επτά αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 1.200 ατόμων, δύο εστιατόρια και μπαρ εκ των οποίων ένα εντυπωσιακό roof top με θέα στην πόλη της Λευκωσίας, spa, γυμναστήριο κ.ά.

 

Πηγή: www.checkincyprus.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media