Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Lesante Cape: Νέο 5άστερο ξενοδοχείο ανοίγει το 2021 στη Ζάκυνθο από τον όμιλο Lesante Collection

Ανοίγει το Μάιο του 2021 από τον ξενοδοχειακό όμιλο Lesante Collection, το 5άστερο Lesante Cape Resort & Villas, στην περιοχή Ακρωτήρι της Ζακύνθου, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού.

Το Lesante Cape Resort & Villas, που είναι ήδη μέλος των «The Leading Hotels of the World», θα λειτουργήσει σε παραθαλάσσια έκταση 50 στρεμμάτων, θα διαθέτει 93 σουίτες και βίλες και θα συνδυάσει την παράδοση με την πολυτέλεια.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Επίσης θα διαθέτει τρία εστιατόρια, τέσσερα bars, μουσείο πολιτιστικό ζακυνθινό, SPA με θερμαινόμενη πισίνα, 62 ιδιωτικές πισίνες, μια μεγάλη εξωτερική infinity πισίνα, δύο γήπεδα tennis και ελικοδρόμιο.

Ο όμιλος Lesante Collection, της οικογένειας Βυθούλκα, που δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή αγορά της Ζακύνθου από το 1986, διαθέτει δύο ακόμη ξενοδοχεία στο νησί, το 5άστερο (μέλος του ομίλου Preferred Hotels & Resorts) Lesante Classic Luxury Hotel & Spa στην περιοχή Τσιλιβί, που διαθέτει 119 δωμάτια και σουίτες και το 5άστερο (μέλος των «The Leading Hotels of the World») Lesante Blu Exclusive Beach Resort στην περιοχή Τραγάκι με 92 σουίτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media