Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Lesante Blu Exclusive Beach Resort: Δύο κορυφαίες βραβεύσεις στα World Travel Awards

Ο όμιλος Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts έχει την τιμή και το προνόμιο να ανακοινώσει πως το μέλος του, Lesante Blu Exclusive Beach Resort, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε από τα διεθνούς φήμης βραβεία “World Travel Awards” στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, απέσπασε δύο κορυφαίες βραβεύσεις στις κατηγορίες: Europe’s Leading New Resort 2018 και Greece’s Leading Resort 2018.

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα “World Travel Awards” – ή όπως αλλιώς αποκαλούνται τα Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας – προσφέρουν αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας σε όλους τους τομείς και παράγοντες που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία.

 

 

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο Managing Director του ομίλου, κος Διονύσιος Βυθούλκας, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε την τιμή να βραβευθούμε από το φορέα “World Travel Awards” ως το καλύτερο Leading New Resort 2018 στην Ευρώπη και ως το καλύτερο Leading Resort 2018 στην Ελλάδα. Είμαστε ευγνώμονες αφενός γιατί τέτοιες διακρίσεις και αριστεία αντανακλούν την πραγματική αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών μας και δικαιώνουν τη φιλοσοφία του Ομίλου για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου γιατί τα βραβεία αυτά προωθούν και προάγουν σε παγκόσμιο επίπεδο το νησί μας, τη Ζάκυνθο. Ο στόχος του ομίλου είναι να μετατρέπει τη διαμονή του επισκέπτη σε μια μοναδική εμπειρία παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ένας στόχος που δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη αφοσίωση και την πολύτιμη συμβολή του προσωπικού και των συνεργατών μας, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό που με την υποστήριξη του και τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του».

 

 

Το Lesante Blu Exclusive Beach Resort, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στο Ιόνιο που ανήκει στην οικογένεια των Leading Hotels of the World, μαζί με άλλα 15 συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το brand του ομίλου να θεωρείται συνώνυμο της παροχής υψίστης ποιότητας υπηρεσιών σε παγκόσμια κλίμακα. Βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή του Τραγακίου και διαθέτει συνολικά 92 με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Ιονίου, 46 ιδιωτικές πισίνες, ακόμη η ξενοδοχειακή μονάδα, στεγάζει στους χώρους της, μεταξύ άλλων, τρία μπαρ, τρία εστιατόρια, εξωτερική infinity πισίνα, υπερπολυτελές κέντρο Spa με εσωτερική πισίνα, χώρο γυμναστηρίου και ευεξίας, γήπεδο τένις καθώς και ελικοδρόμιο, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, φιλοξενίας και παροχών.