Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ο Λεωνίδας Ζώτος νέος General Manager της ΜΤS City Breaks

Ο Λεωνίδας Ζώτος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΜΤS City Breaks (μέλους του ηγετικού τουριστικού Ομίλου Marine Tours), αναλαμβάνοντας το ρόλο του General Manager της εταιρείας.

Ο κ. Ζώτος διαθέτει πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας διατελέσει επί πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του παγκόσμιου δικτύου διανομής αεροπορικών ναύλων, Travelport, με τα τελευταία 15 χρόνια, να τον βρίσκουν στο «τιμόνι» της εταιρείας, ως Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πρόκειται για ένα στέλεχος που έχει να επιδείξει εκτεταμένη πείρα στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, καθώς οι στρατηγικές που εφάρμοσε οδήγησαν την Travelport σε ισχυρή ανάπτυξη και κερδοφορία κατά τα τελευταία χρόνια.

Η MTS City Breaks θεωρείται σήμερα μία εκ των κορυφαίων πλατφορμών διανομής τουριστικών υπηρεσιών, την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 3.000 ταξιδιωτικοί οργανισμοί σε όλον τον κόσμο.

Η χρονική συγκυρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Ζώτου στην ΜTS City Breaks, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς εντάσσεται στα πλαίσια της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας για την ανάδειξη της καινοτομίας της στον κλάδο και την εδραίωση του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο χώρο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ταξιδιωτικού περιεχομένου, παγκοσμίως.

Ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours, τόνισε:

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον Λεωνίδα Ζώτο στον Όμιλο της Marine Tours. Η ΜTS City Breaks βρίσκεται σε μία διαδικασία γοργού μετασχηματισμού και ανάπτυξης και πιστεύουμε ακράδαντα πως η πολυετής πείρα του κ. Ζώτου, η στρατηγική του σκέψη και οι ηγετικές του ικανότητες, θα σηματοδοτήσουν τη νέα πορεία της εταιρείας και θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ισχυροποίηση της θέσης της στην αγορά».

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά που γίνομαι μέλος της MTS City Breaks σε μία τόσο συναρπαστική εποχή για την εταιρεία αλλά και σε μία περίοδο μεγάλων και σοβαρών εξελίξεων στον κλάδο. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω πιστά το όραμά της και να συμβάλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξή της. Η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων οριζόντων, αλλά και την εισφορά νέων δεξιοτήτων, που θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας και θα καταστήσουν την ΜTS City Breaks ως σημείο αναφοράς του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο κ. Ζώτος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media