Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Lease Flex: Νέο πρόγραμμα ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτου από την Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Lease Flex» για απόκτηση αυτοκινήτου με Μακροχρόνια Μίσθωση από τον υπάρχοντα στόλο της εταιρείας.

Με δραστηριότητα από το 1974 και έχοντας διαχρονικά συνδέσει το όνομά της με τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης, η Autohellas Hertz επενδύει στη νέα υπηρεσία «Lease Flex» με στόχο τη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτή για οικονομικότερο, ασφαλέστερο και προηγμένης τεχνολογίας αυτοκίνητο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ειδικότερα, τα βασικά πλεονεκτήματα για τους χρήστες της νέας υπηρεσίας είναι:

• Η δυνατότητα Αλλαγής αυτοκινήτου χωρίς καμία χρέωση, μέχρι δύο φορές κατά τη διάρκεια της μίσθωσης με παρόμοιο μοντέλο.
• Η δυνατότητα Αναβάθμισης αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητό του οποιαδήποτε στιγμή και να ξεκινήσει νέα μίσθωση με αυτοκίνητο διαφορετικής κατηγορίας.
• Η δυνατότητα Εξαγοράς του αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει κατά τη διάρκεια της μίσθωσης σε προσυμφωνημένη τιμή, η οποία μειώνεται κάθε μήνα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, Δημήτρης Μαγγιώρος δήλωσε σχετικά: «Με την υπηρεσία «Lease Flex» πραγματικά προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευέλικτο τρόπο να διευρύνουν τους στόλους τους, χωρίς την αναμονή έλευσης ενός καινούργιου αυτοκίνητου, αλλά και να οδηγήσουν περισσοτέρους από έναν τύπους αυτοκινήτων σε μία μίσθωση, μέσω της δυνατότητας αλλαγής και αναβάθμισης αυτοκινήτου.

Το σημαντικότερο όμως, είναι η προσφορά της δυνατότητας χρήσης ενός ασφαλέστερου αυτοκίνητου, για όσους επιθυμούν την αλλαγή, αλλά παραμένουν σκεπτικοί ως προς την αγορά μεταχειρισμένου και τη συγκέντρωση του απαραίτητου οικονομικού αντιτίμου. Ταυτόχρονα, απαλλάσσονται από τα έξοδα συντήρησης τελών κυκλοφορίας και ασφάλισης, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο που επέλεξαν σε προσυμφωνημένη και σταδιακά μειούμενη τιμή. Μία χρονιά ακόμη κλείνει, με άλλη μία καινοτομία από την Autohellas Hertz, την υπηρεσία «Lease Flex» που μόνο οφέλη προσθέτει στην καθημερινή ανάγκη όλων μας, για περαιτέρω εξοικονόμηση χρήματων μέσω της ευελιξίας τέτοιων προγραμμάτων».

Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται ως απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, αλλά και ως αποτέλεσμα των χαρτογραφήσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία αναφορικά με τις εξελίξεις και τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά.

 

Λίγα λόγια για την Autohellas

Ο δρόμος προς την καθιέρωση της Autohellas – Hertz ως τη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ξεκίνησε το 1966 στην Κρήτη, όπου ο Θ. Βασιλάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την αντιπροσώπευση της Hertz. Το 1974 εξαγοράζεται η Hertz Hellas και μετονομάζεται σε Autohellas.

To 1989 έφερε πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία Operating Leasing, ενώ από το 1999 αποτελεί μέλος του Χρηματιστήριου Αξιών Αθηνών.

Βασικοί πυλώνες των δραστηριοτήτων του Ομίλου Autohellas:
• Ενοικίαση Αυτοκινήτων (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
• Ενοικίαση Μηχανήματων Έργου (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
• Διεθνής Δραστηριότητα (Βραχυχρόνια, Μακροχρόνια Μίσθωση και Εμπορία Αυτοκινήτων)
• Εμπορία αυτοκινήτων (Εισαγωγή/ Διανομή/ Λιανική Πώληση)

Η Autohellas δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Ουκρανία, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 143 σημεία εξυπηρέτησης, εκ των οποίων τα 51 σε αεροδρόμια με το στόλο οχημάτων που διαχειρίζεται να ξεπερνά τα 44.000 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media