Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, υλοποιεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια και κάθε είδους επιχειρήσεις εστίασης. Το πρόγραμμα Restaurant Operation είναι εργαστηριακό και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.
Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με τα προσφερόμενα εδέσματα
Art de la table
Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος (αγγλικός, γαλλικός, ρώσικος, οικογενειακός, βιεννέζικος κ.ο.κ.)
Προετοιμασία και στήσιμο buffet
Ειδικά service – VIP service
Σύνθεση καταλόγου εστιατορίου – σύνθεση εδεσματολογίου
Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
Πωλήσεις εστιατορίου
Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων
Έλεγχος τροφίμων και ποτών (F&B Control)
Η διάρκεια του προγράμματος είναι οκτώ εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.
Έναρξη προγράμματος: Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.
Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500