Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Η σχολή LE MONDE βραβεύθηκε ως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς για το 2021

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος για το 2021 στη διάρκεια του Πανελλαδικού Θεσμού Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Golden Awards.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε για το άριστο εκπαιδευτικό έργο, τη συνολική προσφορά του στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία προσωπικοτήτων του τουρισμού και της γαστρονομίας από πολλές χώρες του κόσμου, όπως η Αμερική, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία κ.ά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν κορυφαία εστιατόρια και επιχειρήσεις γαστρονομίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, απονομή βραβείων έγινε και στους κορυφαίους Έλληνες chefs της χρονιάς.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με live συνδέσεις με σημαντικούς εκπροσώπους του τουρισμού και της γαστρονομίας από την Ινδία, την Αυστραλία και την Αμερική και ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση του συνεδρίου Greek Taste Beyond Borders με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 εκπροσώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές προσφέρει από το 1996 εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου διαμορφώνοντας άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και της WACS (World Association of Chef Societies).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post