Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

LE MONDE: Πρόγραμμα Restaurant Operation ξεκινάει 11 Φεβρουαρίου

Η διαχείριση, οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Restaurant Operation, διάρκειας οκτώ εβδομάδων του Κ.Δ.Β.Μ επ. 2 LE MONDE απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά ενός τόσο απαιτητικού όσο και ελκυστικού επαγγέλματος και να στελεχώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης κάθε είδους.

Το πρόγραμμα εστιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη σάλα ενός εστιατορίου, από την οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου, μέχρι τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του χώρου και το στήσιμο των τραπεζιών. Το πρόγραμμα προσφέρει τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται σε οργανωμένα εστιατόρια μέσα στη σχολή που προσομοιάζουν πραγματικούς χώρους εργασίας.

 

Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες του προγράμματος είναι:

  • Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
  • Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
  • Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με τα προσφερόμενα εδέσματα
  • Art de la table
  • Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος (αγγλικός, γαλλικός, ρώσικος, οικογενειακός, βιεννέζικος κ.ο.κ.)
  • Προετοιμασία και στήσιμο  buffet
  • Ειδικά service – VIP service
  • Σύνθεση καταλόγου εστιατορίου – σύνθεση εδεσματολογίου
  • Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
  • Πωλήσεις εστιατορίου
  • Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
  • Κοστολόγηση –  έλεγχος παρασκευασμάτων
  • Έλεγχος τροφίμων και ποτών (F&B Control)

 

Έναρξη: 11 Φεβρουαρίου 2019. Τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Πληροφορίες – εγγραφές: 2104830500

 

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Θεσσαλονίκης 45, 183 46 Μοσχάτο

(παράλληλα στην οδό Πειραιώς και ακριβώς απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου)

Τ.: 210 4830500

www.lemonde.edu.gr, www.lemondecentre.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας