Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Restaurant Operation, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά ενός τόσο απαιτητικού όσο και ελκυστικού επαγγέλματος και να στελεχώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης κάθε είδους.
Το πρόγραμμα εστιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη σάλα ενός εστιατορίου, από την οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου, μέχρι τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του χώρου και το στήσιμο των τραπεζιών.
Το πρόγραμμα προσφέρει τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται σε οργανωμένα εστιατόρια μέσα στη σχολή που προσομοιάζουν πραγματικούς χώρους εργασίας.
Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες του προγράμματος
Οργάνωση & λειτουργία εστιατορίου
Art de la table
Ειδικά service – VIP service
Σύνθεση καταλόγου – εδεσματολογίου
Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
Πωλήσεις εστιατορίου
Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων
Έναρξη: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020
Διάρκεια προγράμματος: Οκτώ εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.
Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500