Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Restaurant Operation του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά ενός τόσο απαιτητικού όσο και ελκυστικού επαγγέλματος και να στελεχώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης κάθε είδους.
Το πρόγραμμα εστιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη σάλα ενός εστιατορίου, από την οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου, μέχρι τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του χώρου και το στήσιμο των τραπεζιών.
Είναι ένα εργαστηριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που εστιάζει στην πραγματική λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης και που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στο κομμάτι της εστίασης και να αποκτήσουν τα εφόδια για να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας την άριστη λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης.
Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες
Οργάνωση & λειτουργία εστιατορίου
Art de la table
Ειδικά service – VIP service
Σύνθεση καταλόγου – εδεσματολογίου
Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
Πωλήσεις εστιατορίου
Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων
Διάρκεια: Οκτώ εβδομάδες
Μαθήματα: Τρεις φορές την εβδομάδα
Έναρξη: Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.
Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500