Κυριακή 31 Μαϊου 2020

LE MONDE open day την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Αν ονειρεύεσαι να ξεχωρίσεις σε ένα από τα πλέον σύγχρονα επαγγέλματα τουρισμού και να εξασφαλίσεις μια πετυχημένη καριέρα, ξεκίνα κάνοντας το πρώτο βήμα.

Επίλεξε την κατάλληλη σχολή. Η κορυφαία σχολή τουριστικών σπουδών στην Ελλάδα, η LE MONDE «ανοίγει τις πόρτες της», την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18.00 γα όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τα σημεία υπεροχής της.

Έλα να δεις από κοντά τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της σχολής σε πλήρη λειτουργία, να συζητήσεις με τους έμπειρους καθηγητές και να περιηγηθείς στους χώρους της σχολής.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Κλείσε θέση στο 210 4830500 και δες από κοντά γιατί η σχολή LE MONDE, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια πετυχημένη καριέρα στον τουρισμό και την εστίαση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι εξειδικευμένος αποκλειστικά στις τουριστικές, ξενοδοχειακές και γαστρονομικές σπουδές.

Προσφέρει προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας, πιστοποιημένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO), τη EUROCHRIE και κυρίως καταξιωμένα στη συνείδηση των επαγγελματιών του τουρισμού.

Οι ειδικότητες που οδηγούν σε πτυχίο μετά από δύο χρόνια φοίτησης είναι:

 

Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Hotel Management

Επαγγελματική Μαγειρική – Chef 

Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef.

 

LE MONDE OPEN DAY: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο: 2104830500

 

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο
(Απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ και παράλληλα στην οδό Πειραιώς)
T. 210 4830500, W. www.lemonde.edu.gr, E. info@lemonde.edu.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media