Τρίτη 11 Μαρτίου 2025

LE MONDE: Νέο πρόγραμμα Restaurant Operation ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE, υλοποιεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα είναι εργαστηριακό σε χώρο εστιατορίου εντός της σχολής από επαγγελματίες maître και F&B managers και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.

Ο Restaurant Manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και τη λειτουργία ενός εστιατορίου. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού, επιβλέπει το service, προγραμματίζει τις κρατήσεις και είναι γενικότερα υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης.

 

Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με τα προσφερόμενα εδέσματα
Art de la table
Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος (αγγλικός, γαλλικός, ρώσικος, οικογενειακός, βιεννέζικος κ.ά.)
Προετοιμασία και στήσιμο buffet
Ειδικά service – VIP service
Σύνθεση καταλόγου εστιατορίου – σύνθεση εδεσματολογίου
Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
Πωλήσεις εστιατορίου
Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων
Έλεγχος τροφίμων και ποτών (F&B Control)

 

Διάρκεια προγράμματος
Το πρόγραμμα διαρκεί οκτώ εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.

 

Έναρξη προγράμματος
Το νέο πρόγραμμα Restaurant Operation ξεκινά τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500