Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

LE MONDE: Έναρξη νέων τμημάτων τουρισμού & γαστρονομίας

Νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE για όσους νέους και νέες επιθυμούν να ξεχωρίσουν στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Διετή αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που στοχεύουν στη δημιουργία επαγγελματιών με υψηλό επίπεδο κατάρτισης που θα μπορούν να καλύψουν με επιτυχία οποιαδήποτε θέση στο δυναμικό κλάδο της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE, αποκλειστικά εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, εκπαιδεύει από το 1996 τους μελλοντικούς επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού.

 

1. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – Hotel Management
Οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE προσομοιάζουν τους χώρους μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, προσφέροντας στους σπουδαστές του ένα περιβάλλον εκπαίδευσης που θα τους βοηθήσει να εξοικειωθούν με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των επί μέρους τμημάτων ενός ξενοδοχείου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

2. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας – Chef
Tο πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας εστιάζει στην ολοκληρωμένη γνώση που θα πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας μάγειρας και η οποία αφορά τόσο στην παραγωγική διαδικασία μιας σωστά οργανωμένης κουζίνας όσο και στον αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

3. Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef
Το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών που θα μπορούν να καλύψουν με επιτυχία οποιαδήποτε θέση σε έναν επαγγελματικό χώρο ζαχαροπλαστείου και αρτοποιείου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

Σημείωση: Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως 20 Φεβρουαρίου 2020.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE
Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (παράλληλα στην οδό Πειραιώς και ακριβώς απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου)
Τ.: 210 4830500
W.: www.lemonde.edu.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post