Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

LE MONDE: Εγκεκριμένος πάροχος των προγραμμάτων του WSET – Wine & Spirit Education Trust

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ως Εγκεκριμένος Πάροχος Προγραμμάτων του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων «Wines & Spirits Education Trust», καλωσορίζει τα πιστοποιημένα προγράμματά του στο κρασί και παρέχει τα προγράμματα του WSET, του παγκόσμιου πρωτοπόρου στην εκπαίδευση οίνου και αποσταγμάτων.

Η Wine & Spirit Education Trust (WSET), ένας οργανισμός απονομής πιστοποιήσεων και εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός οργανισμός αφιερωμένος στην ανάπτυξη και παράδοση μαθημάτων σε κρασιά και αποστάγματα, ιδρύθηκε το 1969 στη Βρετανία.

Από τότε, το WSET έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρωτοπόρο εξειδικευμένης εκπαίδευσης στο κρασί και τα αποστάγματα και ως ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα με αμερόληπτη και ορθή μάθηση πάνω στην οποία σπουδαστές και επαγγελματίες μπορούν να οικοδομήσουν γνώσεις και εμπειρίες.

Τα προγράμματα WSET αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως διεθνή πρότυπα στη γνώση του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Αποκτήστε πιστοποίηση στο κρασί με παγκόσμια αναγνώριση και ζήστε την εμπειρία της απόλυτης οινικής εκπαίδευσης!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έναρξη μαθημάτων:

WSET Level 1 in Wines 19/10, εγγραφές ως 6/10

Η πιστοποίηση WSET Επιπέδου 1 στο κρασί, απευθύνεται σε εκείνους που έχουν ελάχιστη ή καμία γνώση σχετικά με το κρασί.

Η πιστοποίηση θα βοηθήσει όσους χρειάζονται μια βασική εξοικείωση με τα κύρια είδη και στυλ κρασιών, όπως επαγγελματίες που εργάζονται με τα κρασιά ως τμήμα ενός ευρύτερου χαρτοφυλακίου ποτών, στους τομείς της λιανικής και της εστίασης.

 

WSET Level 2 in Wines 22/11, εγγραφές ως 22/11

H πιστοποίηση WSET Επιπέδου 2 στο κρασί, απευθύνεται σε εκείνους που έχουν βασικές γνώσεις σχετικά με το κρασί (απόφοιτοι επιπέδου 1).

Είναι κατάλληλη για να υποστηρίξει επαγγελματικές δεξιότητες και αρμοδιότητες όπου χρειάζεται ένα καλό επίπεδο οινικής γνώσης, όπως για παράδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών και τις λειτουργίες πωλήσεων στον τουριστικό τομέα και στη βιομηχανία λιανικού και χονδρικού εμπορίου.

 

Μάθετε περισσότερα στο www.lemonde.edu.gr210 4830500

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post