Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

LE MONDE College: Tourism College of Greece

Τη νέα εποχή στις ξενοδοχειακές σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου φέρνει το LE MONDE College.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα, το Bachelor in Hospitality Management, βασισμένο στις αρχές και το μοντέλο του experience management, προσφέρεται από το LE MONDE College σε συνεργασία με το διακεκριμένο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστήμων, Haaga Helia University of Applied Sciences της Φινλανδίας.

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κατανόηση του διαρκώς μεταβαλλόμενου διεθνούς σκηνικού, προϋποθέτει σύγχρονους managers με επιστημονικές γνώσεις, πρακτικές ικανότητες, εφόδια επικοινωνίας, ενσυναίσθηση και πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων.

Ακολουθώντας το πρότυπο Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης που έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training  System in the World, World Economic Forum 2015) και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA-OECD, τo LE MONDE College πρωτοπορεί και σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management Degree, των 210 ECTS του University of Applied Sciences Haaga-Helia, σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College.

H φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (έξι εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και ένα εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Ο τουρισμός και η φιλοξενία, απόλυτα διεθνοποιημένες οικονομικές δραστηριότητες, απαιτούν για την αποτελεσματική λειτουργία τους, θεωρητικό και εμπειρικό υπόβαθρο πανεπιστημιακού επιπέδου, καθώς και ιδιοσυγκρασία φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

Γνώσεις και αξίες που διδάσκονται & μεταδίδονται αποτελεσματικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 25 έτη, ακολουθώντας ολιστική προσέγγιση.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη εφαρμοσμένη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2022

 

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500, info@lemondecollege.gr  

 

LE MONDE College – Τουριστικό Κολλέγιο Ελλάδας

Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα

Τηλ.: 210 4830500

Φαξ: 210 4839309

E-mail:  info@lemondecollege.gr
Website:  
www.lemondecollege.gr

F:  www.facebook.com/lemondecollege