Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

LE MONDE COLLEGE OPEN DAY: Tετάρτη 21 Ιουνίου για Πανεπιστημιακές σπουδές στο Hospitality Management

Αν επιθυμείτε ξενοδοχειακές σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου και μια εξαιρετική σταδιοδρομία στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, κάντε το πρώτο βήμα και επιλέξτε το κορυφαίο Τουριστικό Κολλέγιο στην Ελλάδα.

To LE MONDE COLLEGE σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 18:00 στο open day.

Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο: 210 4830500 ή δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ.

Το LE MONDE COLLEGE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας Haaga Helia University of Applied Sciences προσφέρει το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management degree των 210 ECTS.

Ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα που βασίζεται στις αρχές και το μοντέλο του customer experience.

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο.

Η κατανόηση του διαρκώς μεταβαλλόμενου διεθνούς σκηνικού, προϋποθέτει σύγχρονους managers με επιστημονικές γνώσεις, πρακτικές ικανότητες, εφόδια επικοινωνίας, ενσυναίσθηση και πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθώντας το πρότυπο Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης που έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training System in the World, World Economic Forum 2015) και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA-OECD, τo LE MONDE College πρωτοπορεί και σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management Degree, των 210 ECTS του University of Applied Sciences Haaga-Helia, σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College.

H φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (έξι εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και ένα εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Ο τουρισμός και η φιλοξενία, απόλυτα διεθνοποιημένες οικονομικές δραστηριότητες, απαιτούν για την αποτελεσματική λειτουργία τους, θεωρητικό και εμπειρικό υπόβαθρο πανεπιστημιακού επιπέδου, καθώς και ιδιοσυγκρασία φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

Γνώσεις και αξίες που διδάσκονται & μεταδίδονται αποτελεσματικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 25 χρόνια, ακολουθώντας ολιστική προσέγγιση.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη εφαρμοσμένη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

 

Πληροφορίες: 210 4830500, info@lemondecollege.gr

www.lemondecollege.gr