Τρίτη 21 Μαϊου 2024

LE MONDE COLLEGE: Γίνε κορυφαίο Στέλεχος στον Τουρισμό

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο βασισμένο στο βραβευμένο πρότυπο της φινλανδικής εκπαίδευσης, το bachelor in hospitality management, προσφέρεται από το LE MONDE College – Tourism College of Greece σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φινλανδίας – Haaga Helia University of Applied Sciences.

Ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών με διεθνή προσανατολισμό που δίνει έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη σύγχρονη ακαδημαϊκή προσέγγιση και τη διδακτική μεθοδολογία έρχεται να προστεθεί το βραβευμένο διεθνώς φινλανδικό μοντέλο, ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training System in the World, World Economic Forum 2015).

Στον πυρήνα του προγράμματος τοποθετείται η εμπειρία του επισκέπτη – το guest experience management.

Κοινός παρονομαστής του συνόλου των μαθημάτων του προγράμματος αποτελεί η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφόρησης και ο σχεδιασμός καινοτόμων πρακτικών που θα αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία φιλοξενίας του επισκέπτη.

Σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College, έχεις πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (έξι εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και ένα εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Αν επιθυμείς εφαρμοσμένες πανεπιστημιακές σπουδές στα ξενοδοχειακά και μια εξαιρετική σταδιοδρομία σε κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, επίλεξε το κορυφαίο Τουριστικό Κολλέγιο στην Ελλάδα.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, τις επιστημονικές γνώσεις, τις πρακτικές ικανότητες, τα εφόδια επικοινωνίας και την πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων, χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το σύγχρονο hotel manager.

 

Έναρξη ακαδημαϊκού έτους: Οκτώβριος 2023

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500, info@lemondecollege.gr

 

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, είναι απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση καθώς και το πανεπιστημιακό πρόγραμμα Bachelor’s Degree in Hospitality Management.

Πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, της ευρωπαϊκής ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της WACS (World Association of Chefs’ Societies), διαμορφώνει για παραπάνω από 25 χρόνια άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο

Τ.: 210 4830500

 

LE MONDE College

Website: www.lemondecollege.gr

Facebook: facebook.com/lemondecollege

Instagram: instagram.com/le_monde_college

YouTube: www.youtube.com/@lemondecollege