Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

LE MONDE Bootcamp: Ζήστε τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στις ξενοδοχειακές σπουδές!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή ξενοδοχειακών, τουριστικών και γαστρονομικών σπουδών, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το LE MONDE Bootcamp.

Στις 5 Ιουλίου η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες από 17 έως 40 χρονών που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν hotel management και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά μια μέρα εργαστηριακών μαθημάτων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όλοι όσοι θέλουν να εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο LE MONDE Bootcamp 2023 για να ζήσουν από κοντά μια άκρως βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνους από τη LE MONDE.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Bootcamp, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 3/07 στην ειδική σελίδα στο site της LE MONDE (δείτε ΕΔΩ) και οι τυχεροί επιλαχόντες θα ενημερωθούν απευθείας από τη LE MONDE.

Ήρθε η στιγμή να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να δείτε πως είναι να εκπαιδεύεται κάποιος στον τομέα των ξενοδοχειακών σπουδών, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών σε έναν άκρως απαιτητικό κλάδο.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια πρακτικής της σχολής LE MONDE για άλλη μια φορά θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων και live παρουσιάσεων από τους ειδικούς του κλάδου, προκειμένου οι τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών!

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακαλύψτε τι σημαίνει κορυφαίες ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές!

Η LE MONDE σε περιμένει να σε οδηγήσει σε έναν υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο.

Καλή επιτυχία σε όλους & όλες!

 

Λίγα λόγια για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε το 1996 από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση.

Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, της WACS (World Association of Chef Societes), του EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο

Τ.: 210 4830500

Website: www.lemonde.edu.gr

Facebook: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Instagram: www.instagram.com/le_monde_edu_official_page