Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

LE MONDE BOOTCAMP: Τρεις ημέρες δωρεάν μαθημάτων για μελλοντικούς Chefs & Pastry Chefs

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σχολή σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς θα είναι οι σπουδές σου – ανοίγοντας παράθυρο στο μέλλον σου.

Πόσο σημαντικό θα ήταν για σένα να σου δινόταν η ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία της φοιτητικής ζωής στη σχολή που θέλεις να φοιτήσεις και να δοκιμάσεις αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνειρο;

Η LE MONDE καινοτομεί, διοργανώνοντας αυτόν τον Ιούλιο το πρώτο εκπαιδευτικό Bootcamp στην Ελλάδα! Τρεις μέρες εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef.

Το Bootcamp που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της LE MONDE στο Μοσχάτο.

Απευθύνεται σε νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry Chefs, 17 έως 25 χρονών, που έχουν πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης.

Να «μαθητεύσουν» με τους κορυφαίους καθηγητές του ομίλου – καταξιωμένους Chefs & Pastry Chefs, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρει η σχολή, να μαγειρέψουν στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει στους χώρους της και να ζήσουν την εμπειρία της φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών.

Οι θέσεις για το δωρεάν Bootcamp είναι περιορισμένες. Μην χάνεις χρόνο, δήλωσε τη συμμετοχή σου στο: www.lemonde.edu.gr/bootcamp.

 

Για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε το 1996 από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση.

Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το Ι.Ι.Ε.Κ. LE MONDE, εκπαιδευτική δομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, προσφέρει προγράμματα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE
Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο
Τ.: 210 4830500

Website: http://www.lemonde.edu.gr/
Facebookwww.facebook.com/LE.MONDE.Institute
Instagramhttps://www.instagram.com/le_monde_edu_official_page
YouTubehttps://www.youtube.com/channel

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram