Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024

LE MONDE: Best school of the year στο 1st Mediterranean Chef’s Competition

Best school of the year ανακηρύχτηκε η σχολή LE MONDE στο διαγωνισμό 1st Mediterranean Chef’s Competition 2020 που διοργανώθηκε από το Chef’s Club με την υποστήριξη της WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων).

Στο διαγωνισμό που έλαβε χώρα 21 – 23 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι σπουδαστές της σχολής LE MONDE κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια, τα περισσότερα από κάθε άλλη σχολή και τους απονεμήθηκε το κύπελλο Best School of the year 2020.

Η καταπληκτική «συγκομιδή» των σπουδαστών της σχολής LE MONDE ήταν 5 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν στην πλειοψηφία της από διεθνείς κριτές – μέλη της WACS.

Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν με βάση διεθνή κριτήρια που αφορούσαν όλα τα στάδια παρασκευής καθώς και το τελικό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα του κάθε πιάτου.

Η κριτική επιτροπή κατέληξε στα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το αδιάβλητο πρωτόκολλο βαθμολογίας που χρησιμοποιείται σε όλους τους διεθνείς διαγωνισμούς από την WACS.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Τα αντίστοιχα μετάλλια που κέρδισαν οι σπουδαστές της σχολής LE MONDE ήταν:

 

Πέντε ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στις κατηγορίες

Best School of the Year

Fuqi Natalia
Zekai Redian
Κουτσογεώργας Νικόλαος
Ασπρούλης Ιωάννης
Chef Coaches: Ξενάκης Γκίκας, Νικολακόπουλος Νικόλας

 

Εστιατορικό Γλυκό Αγίου Βαλεντίνου
Κληρονόμου Σοφία
Δρόσου Σοφία
Chef Coach: Κίκιρας Ιωάννης

 

Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Καραγιώργος Σωτήρης – Δημοκράτης
Αδάμ Αλέξανδρος
Καπελλές Διονύσης
Chef Coaches: Νουρλόγλου Μιχάλης, Νικολακόπουλος Νικόλας

 

Έκθεμα Σοκολάτας
Ομαδικό
Chef Coach: Νικολακόπουλος Νικόλας

 

Τούρτα Κέικ με επικάλυψη ζαχαρόπαστας
Ομαδικό
Chef Coach: Δελτσίδου Ευγενία

 

Δύο ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στις κατηγορίες:

Black Box
Κρητικού Δέσποινα
Πιτελοπούλου Αλεξάνδρα
Chef Coach: Τσεμπερλίδης Αλκιβιάδης

 

Έκθεμα καραμέλας
Ομαδικό
Chef Coach: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Τέσσερα ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στις κατηγορίες:
Μπάρες ψημένες και άψητες
Καραγιάννης Άνθιμος
Γιαννακούλη Στεφανία – Παναγιώτα
Chef Coach: Χολέβας Κωνσταντίνος

 

Vegan
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Chef Coach: Αναστασιάδης Ηλίας, Γογόπουλος Γιώργος

 

Γαμήλια τούρτα
Ομαδικό
Chef Coach: Δελτσίδου Ευγενία

 

Macaron
Ομαδικό
Chef Coach: Πότσης Γιώργος

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE συγχαίρει όλους τους διαγωνιζόμενους σπουδαστές για τη διάκρισή τους και ευχαριστεί τους προπονητές καθηγητές τους για την άριστη προετοιμασία.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE,αποκλειστικά εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και της Eurochrie προσφέρει στους σπουδαστές του εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, παρέχοντας άριστη υλικοτεχνική υποδομή και καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό με σκοπό την εξασφάλιση μιας εξαιρετικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE
Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο
Τ.: 210 4830500
W.: www.lemonde.edu.gr, info@lemonde.edu.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post