Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

LE MONDE: 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024

Σταθερά στην κορυφή για 4η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE κατακτώντας την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024!

Σπουδαστές σχολών από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά στη γαλλική πόλη Ρενς (Reims) τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, σε έναν από τους σπουδαιότερους γαστρονομικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, με κριτική επιτροπή μια ομάδα διακεκριμένων Γάλλων chef & pastry chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο που μπορεί να αποδοθεί σε έναν επαγγελματία Γάλλο chef, εκείνον του MOF (Meilleur Ouvrier de France).

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι σπουδαστές της Σχολής LE MONDE, Νικολέτα Κοϊμτζή και Άγγελος Σπυρίδων Γεωλδάσης οι οποίοι δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους.

Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κύριοι Μάκης Καλόσακας και Χάρης Ψιλόπουλος  και ο καθηγητής μαγειρικής της Σχολής, κύριος Μιχάλης Νουρλόγλου, που με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη μέρα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και αξιολογώντας την προπονητική τους εξέλιξη.

Μια διάκριση που αποδεικνύει, τόσο την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει η Σχολή LE MONDE στους σπουδαστές της, όσο και το διεθνές της κύρος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, είναι απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης καθώς και το πανεπιστημιακό πρόγραμμα Bachelor’s Degree in Hospitality Management, 210 ECTs.

Πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και της WACS (World Association of Chefs’ Societies) διαμορφώνει για παραπάνω από 25 χρόνια άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE – Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο

Τ.: 210 4830500

www.lemonde.edu.gr