Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

LANCOM Systems πρωτοπόρος στα VPN για τέταρτη συνεχόμενη φορά

Ο γερμανικός κατασκευαστής λύσεων δικτύωσης LANCOM Systems αναδείχθηκε ως ηγέτης στην τελευταία έρευνα «Professional User Rating Security Solutions (PUR-S)» της εταιρεία αναλυτών techconsult.

Μετά το 2017, το 2018 και το 2019, η LANCOM Systems έχει εξασφαλίσει για τέταρτη φορά το βραβείο «Champion» σε λύσεις Virtual Private Network (VPN).

Η NETECO IT Systems είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LANCOM Systems στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η LANCOM ανέδειξε σαφώς την κορυφαία θέση μεταξύ των κατασκευαστών VPN με την εκτεταμένη γκάμα λύσεων για secure site connectivity.

Οι χρήστες εκτιμούν ιδιαίτερα την απόδοση των routers, των gateways και clients. Επίσης, πειστική είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα, η υψηλή διαθεσιμότητα και η εύκολη συντήρηση που προσφέρει η λύση.

Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος στην έρευνα έδωσαν άριστη αξιολόγηση για τη μειωμένη εργασία στο τμήμα πληροφορικής και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών εργασίας.

Το αποτέλεσμα: Οι λύσεις LANCOM SYSTEMS VPN συνιστώνται ανεπιφύλακτα και εξασφαλίζεται η μεταπώληση.

Η εξαιρετική ικανοποίηση που δείχνει η αξιολόγηση της λύσης αντικατοπτρίζεται από την αξιολόγηση του κατασκευαστή.

Και εδώ, η LANCOM Systems οδηγεί με ξεκάθαρο περιθώριο. Με τις εξαιρετικές λύσεις για LAN/WAN, WLAN, Routing, Switching, Security και Digital Signage Made in Germany η LANCOM Systems παρέχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες σε δικτύωση και ασφάλειας ΙΤ με την εγγύηση ότι είναι απόλυτα backdoor-free.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της LANCOM Systems μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα NETECO IT Systems www.neteco.gr.

NETECO IT Systems

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Solution Provider και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 στην Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Professional Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions. Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία και cybersecurity.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media