Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το πρώτο GO BRUNCH της σεζόν με άρωμα Γαλλίας, στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef, Παύλος Κυριάκης, σε συνεργασία με τον executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολο Αλτάνη και το εστιατόριο Estrella, δημιουργούν ένα μοναδικό και απολαυστικότατο brunch menu, στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt, που συνδυάζει εξαιρετικές πρώτες ύλες με υψηλού επιπέδου γαλλικές & ιταλικές τεχνικές, δημιουργώντας εκλεπτυσμένες και πολύπλοκες γαστρονομικές δημιουργίες.
Για κρατήσεις δείτε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 401 411