Παρασκευή 29 Μαϊου 2020

Η Κύπρος «ποντάρει» σε last minute κρατήσεις από Ισραήλ, Λίβανο και Ιορδανία

 

Tη στήριξη του προς το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον τομέα του τουρισμού, εξέφρασε για άλλη μια φορά το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, μετά τα τελευταία γεγονότα με την πτώχευση της Thomas Cook.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο Τουρισμού, βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού και πάντοτε σε συνεργασία με όλους τους φορείς του ιδιωτικού τομέα, εργάζεται από την αρχή του χρόνου εντατικά και μεθοδικά προκειμένου να διευρύνει τις αγορές τουριστών από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες, με απώτερο σκοπό να περιορίσει έτσι, μεταξύ άλλων, την εξάρτηση της χώρας από συγκεκριμένες αγορές και, κατ’ επέκταση, από μικρό αριθμό οργανωτών ταξιδίων (tour operators).

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Υφυπουργείο θα προβεί το επόμενο τρίμηνο σε προωθητικές ενέργειες για την προσέλκυση αφίξεων της τελευταίας στιγμής από χώρες όπως είναι το Ισραήλ, ο Λίβανος και η Ιορδανία.

Από αυτές τις χώρες υπάρχει σημαντική αεροπορική σύνδεση, η οποία αν αξιοποιηθεί μπορεί να μετριάσει τις επιπτώσεις στον κυπριακό τουρισμό από την κατάρρευση της Thomas Cook.

 

Πηγή: www.philenews.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post