Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ξενοδόχοι Μαγνησίας: O «Μουτζούρης» χάθηκε

PELIO

 

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων νομού Μαγνησίας, καθώς λόγω της πολυήμερης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στον ΟΣΕ, το φημισμένο τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός «Μουτζούρης» δεν λειτουργεί.

Στην ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι αναφέρουν ότι: «Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας αρνείται να πιστέψει το γεγονός, πόσο μάλλον να το αποδεχτεί, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός «Μουτζούρης», δεν λειτουργεί! Και αυτό λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση.

Όταν οι επισκέπτες της περιοχής έχουν επιλέξει το Πήλιο για να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, που θεωρείται αξιοθέατο – κλειδί της Μαγνησίας, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να τους το στερήσει.

Είναι γνωστό ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο «Μουτζούρης» είναι μονίμως γεμάτος προς τέρψη τόσο των ξενοδόχων που επιθυμούν οι πελάτες τους να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πήλιο, όσο και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αντίστοιχα της επιφέρει σημαντικά κέρδη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας διαμαρτύρεται με τον πιο έντονο τρόπο για την παύση λειτουργίας του και ζητά από το Κράτος να δοθεί άμεσα λύση”.