Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Κρουαζιέρα: Μεγάλη μείωση σε Ρόδο και Κω το 2017

 

 

Μεγάλη μείωση προβλέπεται στον αριθμό προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων στα λιμάνια της Ρόδου και της Κω το 2017.

Για το λιμάνι της Ρόδου, το πρόγραμμα των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα δεν προβλέπει 240 προσεγγίσεις όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά μόλις 122. Από αυτές οι 51 θα γίνουν από τα πλοία της Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises). Για το λιμάνι της Κω, έχουν οριστικοποιηθεί μόλις 14 προσεγγίσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο πρώτοι μήνες του 2017 θα περάσουν με μόνο δύο προσεγγίσεις στη Ρόδο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιανουαρίου και 17 Φεβρουαρίου αντίστοιχα από το πλοίο MSC Magnifica, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δεκέμβριος του νέου έτους δεν θα έχει προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.

Βέβαια, ο αριθμός των προσεγγίσεων θα αυξηθεί μέχρι τον Απρίλιο, ωστόσο δεν θα πρέπει να αναμένονται θεαματικές αλλαγές, διότι οι μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας έχουν ήδη καταρτίσει τα προγράμματά τους.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Νεκτάριου Καλογήρου στο dimokratiki.gr

 

Post Tags
Share Post