Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Koukoumi Hotel: Ύπνος με «υπογραφή» COCO-MAT στο πρώτο Vegan ξενοδοχείο της Μυκόνου

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στα προϊόντα ύπνου COCO-MAT, το Koukoumi Boutique Hotel, το πρώτο αποκλειστικά vegan ξενοδοχείο στην Άνω Μερά της Μυκόνου, ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στις 10 Ιουλίου.

Η φιλοσοφία του νέου ξενοδοχείου ταυτίζεται με εκείνη της COCO-MAT, γι’ αυτό και η εταιρεία εκτιμά ιδιαιτέρως το εγχείρημα των ιδιοκτητών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Koukoumi Boutique Hotel εξοπλίστηκε με προϊόντα ύπνου από φυσικά υλικά, ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του και -φυσικά- χωρίς υλικά ζωικής προέλευσης.

Όπως η COCO-MAT εκτιμά την απλότητα και την πολυτέλεια των υλικών, που μας προσφέρει η Μητέρα Φύση, έτσι και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φιλοδοξούν να γνωρίσουν στον κόσμο την απλή, ανεπιτήδευτη και άκρως γοητευτική όψη της Μυκόνου.

Γενικότερα, ο σχεδιασμός του Koukoumi Boutique Hotel προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που βασίζεται στο σεβασμό, όχι μόνο προς τα ζώα και τη φύση, αλλά και προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα φιλοξενίας, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτεί κανείς.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η COCO-MAT ως B2B συνεργάτης
Η COCO-MAT ακολουθώντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία της και τον αυθεντικό τρόπο που προσεγγίζει τη φιλοξενία αλλάζει τα δεδομένα στον παρωχημένο τομέα της παρεχόμενης ποιότητας ύπνου έχοντας ιδία γνώση των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες.

Έτσι, δημιούργησε εταιρείες με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης, που εξασφαλίζουν συνολικά ποιοτική φιλοξενία.

Άλλωστε, η σχέση της COCO-MAT με τη φιλοξενία είναι μακρόχρονη και εμπειρική και λειτουργεί ως αποτέλεσμα της προσήλωσης στην ποιότητα των προϊόντων και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης των υπηρεσιών που τα υποστηρίζουν.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media