Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

O Κώστας Πλασκασοβίτης ανέλαβε hotel manager στο Porto Carras

O Κώστας Πλασκασοβίτης ανακοίνωσε χθες (06/09) μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ανέλαβε hotel manager στο ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras της Χαλκιδικής.

Ο κ. Πλασκασοβίτης, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αποχώρηση του, ύστερα από τέσσερα χρόνια, από τη θέση του γενικού διευθυντή των ξενοδοχείων TUI Blue Caravel και Olea All Suite, του ομίλου Xenos Hotels and Resorts στη Ζάκυνθο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο κ. Πλασκασοβίτης, που διαθέτει 23 χρόνια εμπειρία στον τομέα των ξενοδοχείων, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Δεκέμβριο του 2017 στο business-travelblog.com (δείτε ΕΔΩ), είχε αναφέρει ότι:

– Σπούδασε στην Glion Hotel Institute of Higher Education, στους χώρους του τότε Hilton της Κέρκυρας (νυν Corfu Holiday Palace), που λειτουργούσε campus της Glion και αργότερα σε πανεπιστήμια του Λονδίνου και του Μάντσεστερ (BA in Hospitality Management στο London Thames Valley University και Diploma in Hospitality & Tourism Management στο Manchester College of Arts and Technology).

– Ξεκίνησε ως βοηθός σερβιτόρου στο πρώην Hilton της Κέρκυρας και μέσα σε δύο χρόνια έγινε bar manager στην πισίνα του ξενοδοχείου.

– Έκανε πρακτική άσκηση (ως σπουδαστής της Glion) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στα τμήματα αγορών & προμηθειών και accounting.

– Με την ολοκλήρωση του δεύτερου έτους των σπουδών του στη Glion, πήγε στη Γερμανία και ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος στο τμήμα F&B του Complex Arabella Sheraton Grand Hotel Munich, συνολικής δυναμικότητας 1.110 δωματίων.

– Επόμενοι «σταθμοί» της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ήταν: Το Santa Marina στη Μύκονο, το υπερπολυτελές The Dorchester London Hotel, το London Sheraton Park Tower Hotel, F&B manager στα δύο ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρής στη Δασιά της Κέρκυρας, F&B director στην Costa Navarino, F&B director στα Princess Andriana Resort & Spa και Boutique 5 του ομίλου H Hotels Collection στη Ρόδο, υποδιευθυντής του Roda Beach στην Κέρκυρα και από το 2017 μέχρι πριν από λίγες ημέρες γενικός διευθυντής σε δύο ξενοδοχεία του ομίλου Xenos Hotels στη Ζάκυνθο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώθηκε η εξαγορά του Porto Carras από εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, έναντι ποσού 205.000.000 ευρώ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα δεν λειτούργησε φέτος, καθώς τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη ριζική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media