Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των επτά ξενοδοχείων του ομίλου Marriott στην Ελλάδα

Σε μια κοινή προσπάθεια τα επτά ξενοδοχεία της Marriott International στην Ελλάδα οργάνωσαν για πρώτη φορά, το Run for Youth, έναν αγώνα πεζοπορίας και τρεξίματος, με μια ομάδα εθελοντών εργαζομένων, η οποία «Τρέχει για καλό σκοπό». Το Run For Youth αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση της εταιρείας προς την κοινωνία. Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 με αφετηρία το ξενοδοχείο Athens Marriott και σημείο τερματισμού τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Mεγάλη Βρεταννία και King George, το Athens Marriott, το Sheraton Rhodes Resort, το Blue Palace στην Κρήτη και τα Vedema και Mystique στην Σαντορίνη βοήθησαν τα Παιδικά Χωριά SOS στο έργο τους, συνεισφέροντας με 10 ευρώ για κάθε εθελοντή και 1 επιπλέον ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε ο καθένας. Επιπλέον, όλοι οι εθελοντές συνεισέφεραν ξεχωριστά με ελάχιστο ποσό τα 5 ευρώ για κάθε συμμετοχή.

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρεία και η υποστήριξη των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

«Για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα εθελοντών Εργαζομένων των Ξενοδοχείων μας που πήρε μέρος στο Run for Youth», ανέφερε ο Επικεφαλής του Marriott Business Council Greece & Cyprus και Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, Τιμ Ανανιάδης.