Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

KOIA All-Suite Resort: Το νέο ξενοδοχειακό concept του Destsetters στην Κω

Κατασκευασμένο μόλις 2 χλμ. από την πόλη της Κω, στους λόφους του Αγίου Φωκά, το 5άστερο KOIA All-Suite Wellbeing Resort, που ανοίγει το Μάιο, είναι μια νέα πρόταση διαμονής, που μοιάζει με κάστρο, αφιερωμένη στη δημιουργία μιας αναζωογονητικής εμπειρίας διακοπών για όσους αναζητούν ποιοτικό χρόνο σε ένα γαλήνιο φυσικό τοπίο, καθώς και ισορροπία σώματος και ψυχής.

Έχοντας ως βάση της φιλοσοφίας και της λειτουργίας του τις βασικές αρχές του Ιπποκράτη για την Ευημερία, το νέο κατάλυμα παρουσιάζει 50 Cliff & Cave Suites, πλήρως εναρμονισμένες με το τοπίο, που φέρνουν τους επισκέπτες σε άμεση επαφή με στοιχεία της φύσης, ενώ προσφέρουν και ατελείωτη θέα στον Κεραμεικό Κόλπο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ιδιωτικότητα και η αποκλειστικότητα είναι από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του «KOIA Experience», με ιδιαίτερα σχεδιασμένες ιδιωτικές πισίνες infinity στα περισσότερα από τα δωμάτια, καθώς και αναβαθμισμένες παροχές δωματίου.

Το resort ολοκληρώνει την αφήγησή του γύρω από την έννοια της «καλής διαβίωσης» με τα μοναδικά του Concepts στο κομμάτι της Γαστρονομίας & Ευεξίας, που βασίζονται σε διάσημα φυτά και συνταγές που συνδέονται με τον Ιπποκράτη.

Τα συναρπαστικά αυτά στοιχεία αντικατοπτρίζονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως το Thyme Restaurant, το Elixir Bar και το Cliff Grove Spa.

Το KOIA All-Suite Wellbeing Resort αναδιαμορφώνει το τοπίο της ξενοδοχειακής αγοράς στην Κω, δημιουργώντας ένα μέρος που επιτρέπει στους επισκέπτες του όχι μόνο να χαλαρώσουν, αλλά και να «ξαναχτίσουν» το σώμα και το μυαλό τους, ζώντας μια εμπειρία αποτοξίνωσης σε συνεχή επαφή με τη φύση και τα πιο αγνά υλικά και συστατικά…

Περισσότερες πληροφορίες: www.destsetters.com