Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το Kipi Suites στο Ζαγόρι εστιάζει στον αειφόρο τουρισμό

H αλυσίδα Boutique ξενοδοχείων Aria Hotels (www.ariahotels.gr), που πρεσβεύει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, εστιάζοντας στον αειφόρο τουρισμό, σε συνεργασία με την EV Loader, προέβη στην εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητών αυτοκινήτων, στο ξενοδοχείο Kipi Suites, που βρίσκεται στο Ζαγόρι στην καρδιά της Ηπείρου, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που αποτελείται από βουνά, κοιλάδες και ποτάμια.

Το ξενοδοχείο που είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού, καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις όπως λευκά είδη και προϊόντα καθαρισμού.

Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με τις τελευταίες αυτές ενέργειες που προστέθηκαν στον ήδη φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, οι επιπλέον βιώσιμες τουριστικές πρωτοβουλίες, όπως η εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης, επιβεβαιώνουν την προσφορά των Aria Hotels στο οικολογικό, ελληνικό  τουριστικό προϊόν.

Το Kipi Suites έχει βασιστεί στον αειφόρο σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο.

Η πρόσφατη εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έγινε σε συνεργασία με την EV Loader. Ο σταθμός είναι διαθέσιμος για κρατήσεις στο evloader.com και μέσω της εφαρμογής της EV Loader.

 

Aria Hotels: Kipi Suites Electric Vehicle charging station – YouTube

 

Το ξενοδοχείο Kipi Suites είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες που ενδιαφέρονται να ζήσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και δίνουν έμφαση σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Τα Aria Hotels είναι περήφανα για αυτήν την πρωτοβουλία, που αποτελεί μέρος της αποστολής της να προσφέρει πιο βιώσιμα τουριστικά προϊόντα στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ariahotels.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post