Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Β. Κικίλιας: Μεγάλη αύξηση των προκρατήσεων για το 2022

 

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στο ραδιοφωνκό σταθμό ALPHA 98,9 και στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή.

 

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κικίλια

 

– Μετά από τις επισκέψεις μου και τις συμφωνίες στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Παρίσι και Λονδίνο και πρόσφατα στη Σμύρνη, οι αεροπορικές εταιρείες αυξάνουν για το 2022 τις διαθέσιμες θέσεις τους προς ελληνικούς προορισμούς από 30% έως 50% σε σχέση με το 2019.

 

– Επίσης, οι προκρατήσεις του Οκτωβρίου για το καλοκαίρι του 2022 ήταν 30% αυξημένες σε σχέση με τις κρατήσεις του Οκτωβρίου του 2018 για το καλοκαίρι του 2019.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

– Η κρουαζιέρα παρουσιάζει σημαντική άνοδο και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, που είναι ένα στοίχημα για εμάς, όπου σημειώνεται πάνω από 200% αύξηση από τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας.

 

– Για πρώτη φορά ο ΕΟΤ κάνει καμπάνια για την ύπαιθρο, για όλες τις Περιφέρειες της χώρας, για τους χειμερινούς προορισμούς. Το χρωστάμε σε αυτούς τους τόπους, οι οποίοι δεν διαφημίστηκαν ποτέ στο εξωτερικό όπως πρέπει. Να δώσουμε τη δυνατότητα στην απαράμιλλης ομορφιάς ύπαιθρο που έχουμε να γίνει γνωστή στους επισκέπτες μας, να έρθουν να περάσουν εξαιρετικά και να αφήσουν το συνάλλαγμά τους στη χώρα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media