Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Β. Κικίλιας: Kαμπάνια στο εξωτερικό για το μεσογειακό χειμώνα στην Ελλάδα

Μήνυμα ότι οι διακοπές στην Ελλάδα δεν τελειώνουν το καλοκαίρι, αλλά συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έστειλε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, στη χθεσινή (19/07) συνάντησή του με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, Δρ. Ernst Reichel.

Όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Τουρισμού, το αμέσως επόμενο διάστημα θα «τρέξει» στοχευμένη καμπάνια στο εξωτερικό για το μεσογειακό χειμώνα στη χώρα μας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο κ. Κικίλιας επανέλαβε το κάλεσμα προς τους Γερμανούς πολίτες -ιδίως συνταξιούχους- που θα θελήσουν να περάσουν το βαρύ γερμανικό χειμώνα στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα με ήπιο μεσογειακό κλίμα, χαμηλότερο κόστος θέρμανσης σε σχέση με το Βορρά, καθώς και με άρτιες υποδομές και υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν φιλοξενία υψηλής ποιότητας, δώδεκα μήνες το χρόνο.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού έχουν, ήδη, εκκινήσει οι επαφές με μεγάλους tour operators της Γερμανίας, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για ειδικά ανταγωνιστικά πακέτα που θα δίνουν επιπλέον κίνητρα στους Γερμανούς πολίτες που επιθυμούν να περάσουν τους χειμερινούς μήνες, σε περιοχές της χώρας μας με θερμότερο κλίμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr