Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κέρκυρα: Roadshow με δεκάδες Ferrari ευκαιρία για διεθνή προβολή του νησιού

Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari του δημοφιλέστερου club «Passione Rossa», αναμένεται να καταφτάσουν στην Κέρκυρα τον Ιούνιο του 2018, στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού roadshow.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, κατόπιν κληρώσεων μεταξύ των πελατών εμπορικών καταστημάτων της πόλης, ορισμένοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari, σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

Παράλληλα, θα οργανωθεί ο διαγωνισμός «Best Ferrari», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari.

Σκοπός των εκδηλώσεων, κατά τους διοργανωτές, είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες πρωτοβουλίες π.χ. με τη μεταφορά από την Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari και του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, αλλά και με τη συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.

Παράλληλα, οι οργανωτές επιθυμούν να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού, συμβάλλοντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας