Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κερδίζει συνεχώς έδαφος η Ήπειρος στη γερμανική τουριστική αγορά

Ιδιαίτερα διακριτή έγινε η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου, στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB Berlin, που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας 7 – 11/03/2018.

Ήταν η 3η κατά σειρά συμμετοχή της Ηπείρου σε εκθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες του Εναλλακτικού Τουρισμού στο Αμβούργο και του Γενικού Τουρισμού στο Βελιγράδι.

Η προβολή της Περιφέρειας κινήθηκε σε τρεις κατευθύνσεις: Μέσω των ειδικών εκδόσεων της, με συναντήσεις που πραγματοποίησαν φορείς, (όπως οι εκπρόσωποι του Δήμου Αρταίων), επιχειρηματίες και με επαφές που είχαν μέλη της Αποστολής της Περιφέρειας.

Μεταξύ αυτών, ως πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η συνάντηση της περιφερειακής συμβούλου Αντιγόνης Φίλη και των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού, με το Διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων (DRV) D. Inger και με ομάδα στελεχών του οργανισμού. κατά την οποία συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας γερμανικών γραφείων σε ειδικούς τομείς, όπως του εναλλακτικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας