Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Κερδίστε από τις κρατήσεις των OTAs: Αξιοποιήστε την Upstay!

Στα περισσότερα ξενοδοχεία του κόσμου οι κρατήσεις από τους OTAs γίνονται στις πιο οικονομικές κατηγορίες δωματίων, πιθανότατα και στο δικό σας.

Η UpStay είναι η τεχνολογική λύση «επόμενης γενιάς» για Upselling & Cross selling που δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία που τη χρησιμοποιούν να κερδίσουν χρήματα από τις κρατήσεις των OTAs!

Πρόκειται για μία Plug-and-Play εφαρμογή που συνδέεται με την WebHotelier – Primal Res και στέλνει AI designed pre arrival emails που προτείνουν Upgrade Room με Conversion Rate που κυμαίνεται από 10% – 15%  (direct & OTA reservations).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Χωρίς κόστος εγκατάστασης, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς να υπάρχει χρονική δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να διαπιστώσετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες χρήσης της!

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τεχνολογίες Upselling εδώ και πολλά χρόνια, το ίδιο κάνουν και όλες οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στη διαρκή προσπάθεια τους για αύξηση της κερδοφορίας και τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν στους καλεσμένους.

Στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η UpStay έχει ήδη συνεργασίες με περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία σε 30 χώρες στον κόσμο και περισσότερα από 150 στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία τώρα ανακαλύπτουν πόσο μεγάλο είναι το περιθώριο βελτίωσης της κερδοφορίας στον τομέα του Upselling. Αρκεί να υπολογίσετε την αξία των free upgrades που δίνετε κάθε χρόνο, για να δείτε τα έσοδα που θα μπορούσατε να έχετε αξιοποιώντας την Upstay!

Η Upstay έχει τη δυνατότητα εκτός από upgrades να προτείνει με ένα pre-arrival email την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών  (π.χ. Breakfast / Lunch /Transfers / Flowers / Meal supplements / Parking κλπ) σε προκαθορισμένες από το ξενοδοχείο τιμές.

Αν θέλετε να δείτε την UpStay σε δράση, ζητήστε ένα demo ΕΔΩ.

Post Tags
Share Post