Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Kenshō Psarou: Greece’s Leading Boutique Hotel στα World Travel Awards 2021

To 5άστερο Kenshō Psarou, που βρίσκεται στη φημισμένη παραλία Ψαρού της Μυκόνου, βραβεύθηκε ως Greece’s Leading Boutique Hotel  στα World Travel Awards 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των KENSHŌ Boutique Hotels & Villas:

«Το Kenshō Psarou είναι ένα ξενοδοχείο που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δίνει έμφαση σε όσα έχουν πραγματική ουσία. Απόλυτα ενταγμένο στο μαγικό φυσικό τοπίο της Μυκόνου, το Kenshō Psarou είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Με αυθεντικά design icons σε όλους τους χώρους, με διακεκριμένο εστιατόριο και spa που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προτείνει στους επισκέπτες του μια διαφορετική, αληθινά exclusive εμπειρία διαμονής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για όλους εμάς στην ομάδα του Kenshō Psarou είναι πολύ μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε τη διάκριση Greece’s Leading Boutique Hotel 2021 στα World Travel Awards καθώς πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιώσει και να ανταμείψει την προσπάθεια μας.

Το γεγονός πως τα World Travel Awards είναι βραβεία που ψηφίζονται από το κοινό και από τους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο καθιστά για εμάς ακόμα πιο σημαντική τη συγκεκριμένη διάκριση.

Το γεγονός ότι το Kenshō Psarou κατακτά αυτή την διάκριση για τρίτη συνεχή χρονιά και μάλιστα σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον ελληνικό και τον παγκόσμιο τουρισμό, αποτελεί την πιο ισχυρή απόδειξη ότι όλοι εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτό που αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία των ξενοδοχείων Kenshō από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους:

Να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική, ποιοτική εμπειρία διαμονής με τα υψηλότερα standards φιλοξενίας».

Σχετικά με τα Kenshō Boutique Hotels & Villas
Με φόντο το μοναδικό τοπίο της Μυκόνου και το ελληνικό γαλάζιο, τα KENSHŌ Boutique Hotels & Villas στον Ορνό και την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς, δίνουν ουσιαστική σημασία στον όρο bohemian luxury.

Η άψογη σύνδεση του Μυκονιάτικου φυσικού τοπίου με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη τεχνοτροπία και βέβαια η προσήλωση στις αξίες της ανόθευτης και αυθεντικής φιλοξενίας ορίζουν τον τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία KENSHŌ.

Μια εμπειρία διαμονής με τα υψηλότερα standards φιλοξενίας, όπου η αναζωογόνηση, η χαλάρωση και οι προσωποποιημένες παροχές έχουν τον πρώτο λόγο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post