Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

To «Kensho» στη Μύκονο φέρνει τον 3 Michelin star chef Quique Dacosta

Σημαντική εκδήλωση «4hands event» για τους λάτρεις της γαστρονομίας, καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου έρχεται στη Μύκονο ο γνωστός chef Quique Dacosta για ένα γαστρονομικό event μαζί με τον executive chef του Kensho Restaurant κ. Γιώργο Στυλιανουδάκη.

Ο Κίκε Ντακόστα, από πολύ νέος αρχιμάγειρας, μεταμόρφωσε πλήρως τη φιλοσοφία του οικογενειακού του εστιατορίου. Από μια οικογενειακή επιχείρηση ρυζιού και θαλασσινών, τη μεταμόρφωσε σε ένα «γαστρονομικό τέρας» με τρία αστέρια Michelin.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στη Μύκονο που έρχεται chef με τρία αστέρια Michelin.

Το Kensho Boutique Hotel and Suites είναι ένα πολύ πετυχημένο ξενοδοχειακό project στη Μύκονο με μόλις ενάμισι χρόνο ζωής. Τόσο το ξενοδοχείο όσο και το εστιατόριο συνδυάζουν την πολυτέλεια με τις παραδοσιακές κυκλαδίτικες πινελιές. Προσφέρουν κομψή διακόσμηση και υπερσύγχρονες ανέσεις, σε απόσταση μόλις 1 λεπτoύ με τα πόδια από την παραλία του Ορνού.

Στο βραβευμένo γκουρμέ εστιατόριο του Kensho Restaurant με chef τον κ. Γιώργο Στυλιανουδάκη, μπορείτε να γευτείτε πιάτα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με φρέσκα και τοπικά υλικά από όλη την Ελλάδα, ενώ απολαμβάνετε τη θέα στην παραλία του Ορνού.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος έχει αναλάβει την επιμέλεια του ζαχαροπλαστείου του Kensho.

Στο 4hands event, οι δύο chefs συνεργάζονται και παράγουν από κοινού το πλήρες μενού συνδυάζοντας κοινές γεύσεις και γαστρονομική τεχνογνωσία.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Επικοινωνία για κρατήσεις με το ξενοδοχείο: τηλ. 22890 29001

Το Online Marketing του Kensho Boutique Hotel γίνεται από την εταιρία Panadvert.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας