Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Katikies Santorini & Katikies Mykonos: Διάκριση «Five-Star Hotel» στα Forbes Travel Guide’s 2023

Το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos, του ξενοδοχειακού ομίλου Katikies, κέρδισαν ένα νέο Forbes Travel Guide Five Star βραβείο και παρουσιάζονται μαζί με άλλους τιμώμενους στο ForbesTravelGuide.com.

Bαθιά γοητευτικό, το πολυτελές Katikies Santorini στην Οία χαρακτηρίζεται για τις απαράμιλλες υπηρεσίες του, τη ζεστή ατμόσφαιρα και το ρομαντισμό που αποπνέει τα οποία συνδυάζονται μοναδικά σε ένα εξαίρετο σκηνικό και φυσικό περιβάλλον, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν στιγμές απόλυτης πολυτέλειας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τοποθετημένο σε ένα πανέμορφο σκηνικό πάνω από την παραλία του Αγίου Ιωάννη, το Katikies Mykonos αποτυπώνει την κομψότητα της ανέμελης ζωής δίπλα στη θάλασσα και χαρίζει στους επισκέπτες του μια σύγχρονη οπτική της αυθεντικότητας της Μυκόνου γεμάτη χρώμα και ενέργεια.

Το κυκλαδίτικο πνεύμα και η κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, ενώ η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα ταξιδεύει το βλέμμα.

To Forbes Travel Guide (FTG), το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa και υπερατλαντικές κρουαζιέρες, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τα αποτελέσματα για τα 2023 Star Awards.

Το Forbes Travel Guide είναι ο παγκοσμίου φήμης φορέας που επιβραβεύει την αριστεία στη φιλοξενία και τα Katikies Santorini και Katikies Mykonos αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ετήσια Star Rating λίστα.

«Τα ξενοδοχεία, οι υπερατλαντικές κρουαζιέρες, τα εστιατόρια και τα spa που εντάσσονται στη 2023 Star Rating λίστα μας επιδεικνύουν μια εντυπωσιακή δέσμευση στη δημιουργία αξιομνημόνευτων χώρων και εμπειριών που καλλιεργούν τη σύνδεση, τη χαρά και την επαφή με τον τόπο, βιώνοντας κάθε ταξίδι στο έπακρο», δήλωσε η Amanda Frasier, Πρόεδρος των Ratings του Forbes Travel Guide.