Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Katikies Hotels: Το Botrini’s Santorini και το Selene Restaurant απέσπασαν Χρυσό Σκούφο

 

Ο Όμιλος Katikies, που διαθέτει επτά πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ανακοίνωσε την προσθήκη δύο σημαντικών γαστρονομικών βραβείων στη μεγάλη συλλογή από τις διακρίσεις του.

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη απονομή των Χρυσών Σκούφων, στο πλαίσιο μίας λαμπρής και επετειακής τελετής για τα 30 χρόνια παρουσίας του σημαντικότερου γαστρονομικού θεσμού της χώρας μας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη διάρκεια αυτής της συγκινητικής βραδιάς, το Botrini’s Santorini και το Selene Restaurant απέσπασαν από έναν Χρυσό Σκούφο.

Το Botrini’s Santorini, που φιλοξενείται εντός του πολυβραβευμένου Katikies Santorini (καλύτερου ξενοδοχείου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Travel + Leisure Best Hotel Awards 2023), σε μία από τις πιο εντυπωσιακές βεράντες της Οίας, αποτελεί το «αδελφάκι» του βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού Botrini’s και προσφέρει απαράμιλλες γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες του, υπό τη φροντίδα του Chef de Cuisine Θωμά Μπόσμου και φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Executive Chef του Ομίλου Katikies, του επιδραστικότερου σεφ στην Ελλάδα, Έκτορα Μποτρίνι.

Το Botrini’s Santorini εντάσσεται στην κατηγορία «New Entry» των Χρυσών Σκούφων και απευθείας κατέκτησε τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο με βαθμολογία 15.5/20.

Το εμβληματικό Selene Restaurant, που φιλοξενείται εντός του μαγευτικού Katikies Garden μέσα σε μία ατμοσφαιρική αυλή με μεσαιωνική αύρα, αποτελεί τη συνέχεια και την αναβίωση του ιστορικού εστιατορίου Σελήνη, υπό το πρίσμα του Executive Chef του Ομίλου Katikies, Έκτορα Μποτρίνι και σε εκτέλεση του Chef de Cuisine Βασίλη Ρούσσου, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για το εξαιρετικό οινικό του πρόγραμμα με την υπογραφή του Γιάννη Καρακάση MW.

Το εστιατόριο βραβεύτηκε με ένα Χρυσό Σκούφο με βαθμολογία 15.5/20.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies, Βασίλης Κουμπής, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, που έρχονται και ως μία ηθική επιβράβευση της διαρκούς προσπάθειάς μας να προσφέρουμε κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας, με συνοδοιπόρους μας τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Τα βραβεία ανήκουν σε ολόκληρες τις ομάδες των εστιατορίων μας, χωρίς τη στήριξη των οποίων δεν θα είχαμε κατορθώσει τίποτα έως σήμερα».