Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

O όμιλος Katikies ανέθεσε στην Travelworks επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Katikies ανέθεσε στην Travelworks Public Relations την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του για την ελληνική αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks αναλαμβάνει να υποστηρίξει την ομάδα του Ομίλου Katikies στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός διευρυμένου προγράμματος επικοινωνίας των εστιατορίων του Ομίλου στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Το πρόγραμμα θα καλύπτει τόσο corporate όσο και brand oriented δράσεις και θα περιλαμβάνει από θεματικά press trips και γαστρονομικά events μέχρι στοχευμένα PR micro-activations.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Βασίλειος Κουμπής (φωτογραφία), General Manager του Ομίλου, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στον Όμιλο Katikies την ομάδα της Travelworks και ευχόμαστε μια μακρόχρονη και παραγωγική συνεργασία. Καθώς ο Όμιλος διευρύνει το αποτύπωμά του στο χώρο της ελληνικής φιλοξενίας, η ισορροπημένη επικοινωνία στην ελληνική αγορά αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την επιτυχημένη παρουσία των εστιατορίων μας».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Katikies

Ο όμιλος Katikies διαθέτει επτά πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Τα ξενοδοχεία Katikies γεννήθηκαν από το πάθος της ίδιας ακριβώς έμπνευσης. Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων συνδυάζουν την ηρεμία με την ιδιωτικότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία που τους περιβάλλει.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλοντα χώρο, τον οποίο και αναδεικνύει, προσφέροντας τελικά στους ταξιδιώτες μία γεύση αυθεντικής και συνάμα πολυτελούς φιλοξενίας.

 

Πληροφορίες για την Travelworks

H Travelworks παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας & marketing σε hospitality brands στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, στη Βρετανία και το Κατάρ.

Στο portfolio της περιλαμβάνονται διεθνή brands όπως ο Όμιλος Accor, η Meliá Hotels International και ο οίκος Greece Sotheby’s International Realty, διεθνή properties όπως τα Sereno Hotels στη λίμνη Como, η Villa Treville στο Amalfi και το Mandarin Oriental στην Doha καθώς, και μοναδικά boutique brands στην Ελλάδα όπως το Poseidonion Grand Hotel, το Kalesma Mykonos, το Lesante Cape, το NIKO Seaside Resort – MGallery Collection, το Summer Senses Luxury Resort, το Grand Resort Lagonissi, ο Όμιλος Nana Hotels και ο Όμιλος MK Hotel Collection.

Ταυτόχρονα περιλαμβάνονται συνεργασίες στον κλάδο του yachting (Atalanta Golden Yachts, Greek Yachting Association & Mediterranean Yacht Show) και των αεροπορικών μεταφορών (Cycladic Air & Panellenic Airlines).